Kamer met ontbijt

Onze kamers zijn opgevat in verschillende gebouwen met meerdere kamers. Zo kunnen verschillende families eventueel samen zitten in één gebouw.

Tweepersoonskamers

Wij beschikken over meerdere tweepersoonskamers. Iedere kamer heeft zijn eigen badkamer met bad en of douche, toilet en wastafel . Er is een waterkoker beschikbaar in de kamer met gratis aangeboden koffie en thee. In bepaalde kamers kan een babybed worden bijgeplaatst, deze kan u huren in het hotel of mag u zelf ook meebrengen.

Reserveer nu

Drie- en vierpersoonskamers

We hebben voor families ook drie- en vierpersoonskamers. De driepersoonskamer beschikt over een dubbel bed en enkel bed. De vierpersoonskamer beschikt over een dubbel bed en stapelbed.

Reserveer nu

Appart-hotel 

Aan de overzijde van het hotel verhuren wij ook twee kamers waar een kitchenette is ondergebracht. Deze kamer heeft een slaapruimte en een dubbel zetelbed in de leefruimte. De appartementen worden verhuurd met hotelservice.

Reserveer nu

 Loft kamer met terras

Sinds kort beschikken we over een gezellige Loft met terras waar 2 tot vier personen kunnen verblijven.

Deze kamer beschikt over dubbel boxspring bed en dubbel sofa-bed,  smart-tv en een  badkamer met regendouche en een gezellig zonneterras.